Šiuolaikiniai šilumos siurbliai ieškantiems geriausio šildymo sprendimo

22/04/2022 11:37

Šilumos siurbliai oras-oras, oras-vanduo ar geoterminiai šilumos siurbliai sparčiai populiarėja dėl itin patogaus ir lengvo būdo šildyti ar vėsinti namus. Galima įžiūrėti keletą šios tendencijos priežasčių.

Pirmiausiai - sparti gyvenamųjų namų statybos plėtra ir šios plėtros neatliepianti dujotiekių infrastruktūra. Be to, dujų infrastruktūros plėtra tampa vis brangesnė, todėl ir finansiškai nepatraukli. Naujos šildymo ar vėsinimo formos, o būtent – įvairių tipų šilumos siurbliai – visais atžvilgiais patrauklesni, o šildymo sprendimai - visiškai nepriklausomi nuo papildomos infrastruktūros.

Be to, augančios energijos resursų, o ypač dujų kainos verčia pereiti prie kitų alternatyvių šaltinių ir elektra – puiki alternatyva šiai dienai. Jei dar pridėsime saulės energijos komponentę, kuri vienu ar kitu variantu, prieinama kiekvienam elektros vartotojui – turėsime ekonomiškai palankiausią šildymo sprendimą.

Dargi, šiuolaikiniai šilumos siurbliai leidžia mūsų namuose pritaikyti išmaniuosius sprendimus - valdomi nuotoliniu pulteliu ir turintys WiFi funkciją, kuri leidžia pasirinkti patalpų temperatūrą nuotoliniu būdu. Tai tobulas sprendimas sodyboms ar patalpoms, kurios nėra naudojamos kasdien, bet nemažiau svarbus namams, į kuriuos grįžtama po darbo dienos. Visa tai  savo ruožtu užtikrina jūsų komfortą, bet taip pat ir energijos taupymą.

Galima tęsti, bet esmė jau aiški.

Šiuo metu populiariausi ir plačiausiai naudojami trijų tipų šilumos siurbliai:

  • Oras – oras šilumos siurbliai;
  • Oras – vanduo šilumos siurbliai;
  • Geoterminiai žemė – vanduo šilumos siurbliai.

Visi šie siurbliai veikia pasitelkiant elektros energiją ir gali sušildyti Jūsų namus. Oras-vanduo ir geoterminiai šilumos siurbliai dargi gali sušildyti ir vandenį, kurį naudosite buityje. Telieka pasirinkti tinkamiausią jums sprendimą (plačiau – čia).

Taigi, pasikliaukite laikmečio aktualijomis ir jų diktuojamomis aplinkybėmis, rinkitės energetiškai ir finansiškai tvarius sprendimus ir džiaukitės namų vėsa ar šiluma. Šilumos siurbliai – idealiausias šildymo sprendimas.

 

Atgal

Kontaktai

SEO MAMA
Kaunas, Lithuania

© 2009-2023 www.evelinos.info visos teisės saugomos. Visos rinkodaros, marketingo, seo paslaugos

Create a free websiteWebnode