Kaunas – Vilniaus oro uostas ir kiti maršrutai

12/09/2022 15:38

Taip jau susiklostė, kad nemažai daliai Lietuvos gyventojų, norint keliauti lėktuvu, reikia nuvykti mažesnį ar didesnį kelią iki Vilniaus arba Kauno oro uostų. Kaunas – Vilniaus oro uostas - Kaunas yra ypač dažnas kelionių maršrutas, bet ne mažiau svarbūs ir populiarūs kiti: Klaipėda – Vilniaus oro uostas, Klaipėda – Kauno oro uostas ir pan. Akivaizdu, kad sėkmingai kelionės pradžiai svarbiausia reikiamą oro uostą pasiekti laiku ir patogiai, be kelių persėdimų ir ilgo laukimo.

 Wolfturas Express - oro uostų ekspresų paslaugas ilgą laiką teikianti kompanija, aptarnauja minėtus maršrutus į oro uostus (Klaipėda – Kaunas – Vilniaus oro uostas – Kaunas – Klaipėda bei Klaipėda – Kauno oro uostas – Klaipėda) ir garantuoja, kad jūsų kelionė bus greita ir patogi, o svarbiausia – tuo laiku, kuriuo reikia. Jums nereikės persėsti ir perkelti savo bagažo iš vienos transporto priemonės į kitą. Klaipėdoje į autobusą, keliaujantį į oro uostą, galite įsėsti jums patogioje vietoje ar net būti paimti iš namų, o išlipsite jau reikiamame oro uoste. Vykdami atgal, vėlgi, įsėsite į autobusą oro uosto teritorijoje, o Klaipėdoje būsite pristatyti į jums patogią vietą.

Kelionės į oro uostus vykdomos pagal nustatytą grafiką, todėl jums tereikia susirasti tinkamą kelionės laiką ir rezervuoti vietą. Jei keliaujate didesne grupe, galite užsisakyti atskirą jūsų grupės pervežimą.

Visų keleivių vežimas į/iš oro uostų, t.y. kelionių tvarkaraštis,  yra pritaikytas prie atitinkamo oro uosto skrydžių tvarkaraščio. Todėl jums nereikės ilgai laukti nei savo skrydžio, nei parskridus – kelionės namo.  Jei norite būti dar labiau garantuoti ar keliauti tik sau tinkamu laiku, galite pasirinkti ir individualią kelionę į reikiamą oro uostą ar namo.

Kaunas – Vilniaus Oro uostas ir kitų kelionės į oro uostus maršrutų kainas galite rasti tinklapyje. Būkite tikri, kad kainos nesieks jūsų kelionės automobiliu ir parkavimo kaštų. Dar gi, kelionės į oro uostus kainos yra draugiškos šeimoms ir didesnėms kartu keliaujančioms grupėms. Todėl leiskite Jūsų kelione į oro uostus pasirūpinti profesionalams.  

Maršrutinės kelionės į oro uostus  – lengva ir nerūpestinga didesnės jūsų kelionės pradžia! Kaunas – Vilniaus oro uostas ir kiti maršrutai laukia jūsų. Kreipkitės ir išspręsime jūsų kelionės logistinius klausimus arba tiesiog rezervuokite vietą ir pasiruoškite maloniai kelionei!

 

Atgal

Kontaktai

SEO MAMA
Kaunas, Lithuania

© 2009-2023 www.evelinos.info visos teisės saugomos. Visos rinkodaros, marketingo, seo paslaugos

Make a free websiteWebnode