21. Pasirinkto reklamos kūrėjo ar reklamos agentūros veikla.

13/07/2012 15:09

Pasirinkto reklamos kūrėjo ar reklamos agentūros veikla.
Apie InSpe
Kaip mes dirbame?

Įsivaizduokite, kad pravėrėte mūsų studijos duris. Čia Jus pasitiks reklamos projektų vadovas ir atidžiai išklausys visus Jūsų norus ir lūkesčius.

Galbūt ateisite pas mus turėdamas konkretų tikslą – pvz., atspausdinti jau parengtą reklamą ant plakatų, pasigaminti verslo dovanų ar kt. Be abejo, Jūsų pageidavimai bus įgyvendinti.

Tačiau mes galime pasiūlyti ir kur kas daugiau – įgyvendinti visą reklamos kūrimo procesą: nuo idėjų sukūrimo iki galutinio realizavimo įvairiausiais reklamos būdais.

Kad tiksliai žinotumėte, kam labiausiai tinka Jūsų reklamuojama prekė ir kaip geriausia pasiekti ir paveikti reikiamą pirkėjų auditoriją, būtina atlikti tyrimus. Atlikę tyrimus, galėsime Jums pasiūlyti keletą labiausiai tinkamų reklamos būdų.

Tuomet mūsų kūrybinė komanda imsis kūrybinio darbo. Didžiausias jų darbo malonumas – pats kūrimo procesas. Kūrybos vadovo vadovaujami dizaineriai, reklaminių tekstų kūrėjai parengs Jūsų vertinimui keletą eskizų. Galiausiai pagal Jūsų pasirinktą eskizą bus įgyvendintas pats reklamos projektas.

Tikimės, kad kartu su Jumis įgyvendinsime ne vieną reklamos projektą. Patyrusi ir kūrybinga mūsų darbuotojų komanda laukia Jūsų užduočių. Įstatymai nedraudžia kaltinamajam ginti savo teisių pačiam, tačiau beveik visi naudojasi advokato paslaugomis. Reklamos darbus patikėkite šios srities profesionalams. Taupykite savo laiką tiems darbams, kuriuos profesionaliai išmanote Jūs patys.

Mes įgyvendinsime Jūsų svajones ir paskatinsime naujų svajonių atsiradimą.
Vadovo žodis
Gerbiamieji,
kad žmogus būtų pastebėtas minioje, jis turi garsiai rėkti. Šiam tikslui buvo atrasta reklama (lot. „reclamo“ – rėkiu). Jūs, be abejo, turite apie ką garsiai pranešti visuomenei. Tereikia pasirinkti tinkamus reklamos būdus.
Siūlome plačiausią reklamos būdų pasirinkimą – reklamą spaudoje, prekyvietėse, gatvėse, reklamines dovanas ir kt. Norime pakviesti Jus tapti mūsų partneriais reklamos kūrimo srityje. Tikime, kad rasime ko vieni iš kitų pasimokyti, o bendras darbas padės įgyvendinti reklamos tikslus.
Pasirinkę mus sutaupysite savo brangų laiką. Įgyvendiname visą reklamos kūrimo procesą – nuo idėjų sukūrimo iki jų įgyvendinimo įvairiomis reklamos formomis. Mūsų kūrybinė darbo grupė atstoja daugybės atskirų firmų darbą – reklamos agentūrų, dizaino ir fotografijos studijų, spaustuvės, verslo dovanų gamybos. Jums tereikia vieną kartą peržengti mūsų slenkstį ir nuo tos akimirkos pamiršite visus reklamos rūpesčius.
Tausokite savo gerklę, mūsų sukurta reklama „rėks“ už Jus.
Eugenijus Šapira
Generalinis direktorius
InSpe r
Reklamos kūryba
eklamos studija
Žodžiai turi didžiulę galią. Jais galima įskaudinti. Jais galima ir paglostyti. Tereikia tinkamai parinkti žodžius atsižvelgiant į pašnekovą ir situaciją. Sakoma, kad moterys myli ausimis, o vyrai – akimis. Kuriant reklamą, būtina tinkamai parinkti ir žodžius, ir vaizdinę išraišką.
Kūryba – bendras mūsų ir Jūsų darbas. Jūs nukreipsite mus reikiamu keliu, o mes dėl Jūsų pasuksime savo galvas, sutaupydami brangų laiką ir paskatindami Jūsų pardavimus. Reklaminius projektus įgyvendina darni mūsų darbo komanda. Kurdami remiamės savo patirtimi, tyrimais ir kūrybine intuicija. Geriausias mūsų darbas dar neatliktas. Galbūt jis laukia Jūsų. Kūrybos rezultatas priklauso nuo tinkamai įgyvendinamų visų proceso dalių:
Pradinės informacijos surinkimas. Šiame etape svarbu, kad Jūs kuo tiksliau suformuluotumėte mums užduotį. Tam pildoma tam tikra anketa (BREAF), kurioje nurodoma, koks būsimos reklamos tikslas, į ką ji orientuota ir kt. Jūsų užduotį ir lūkesčius išklausys mūsų reklaminio projekto vadovas ir kūrybos vadovas.
Rinkos ir kūrybiniai tyrimai. Šiame etape projekto vadovas ir kūrybos vadovas atlieka rinkos tyrimus, kurių rezultatais remiantis bus kuriamas reklaminis projektas.
Eskizai ir pasiūlymai. Šiame etape dirba mūsų kūrėjų komanda: kūrybos vadovas, dizaineris, tekstų kūrėjas. Įvertinimui parengiami keli eskizai ir pasiūlymai.
Koncepcijos patvirtinimas. Iš keleto pasiūlymų atrenkamas vienas ir patvirtinama kūrinio koncepcija.b
Projekto pristatymas. Galutinis kūrybos proceso etapas. Jums pristatomas projektas, paaiškinami jo tikslai.
Daugiau informacijos apie:
Firminis stilius
Kiekvieną įmonę garsina jos firminis ženklas. Firminį ženklą pastebime gatvių plakatuose, reklamoje laikraštyje ar per televiziją, galiausiai – pačiose prekybos vietose. Pagal firminį ženklą pirkėjas iš tolo pamato ir atpažįsta savo mėgstamą ar gerai išreklamuotą prekę parduotuvėje. Labai svarbu, kad visa aplinka, kurioje firmos ženklas naudojamas, jį paryškintų, padarytų gerai matomą. Tam kuriami firminio stiliaus standartai. Nustatoma, kokios spalvos derėtų prie firminio ženklo, kaip ženklas turi būti pateiktas ant firminių blankų ir kt. Patikėkite šį darbą mums.
Spaudinių dizainas
Vienas iš populiariausių reklamos būdų – spausdintinė reklama. Jos rūšių daug: skrajutės, bukletai, plakatai... Spausdiname reklamą ant įvairaus dydžio, įvairaus pluošto popieriaus ir tentų. Jei rengiate reklaminę akciją ir norite vienu metu atspausdinti įvairių rūšių įvairaus dydžio reklamą, tai ypač patogu. Mūsų dizaineriai sukurs Jūsų reklaminei akcijai dizainą, parengs vieno stiliaus spaudinių maketus, kurie čia pat bus atspausdinti ant įvairaus dydžio lapų.
Išorinės reklamos projektavimas
Išorės reklamą (lauko reklama) kasdien mato daugybė praeivių. Tačiau, kad tokia reklama atkreiptų jų dėmesį, ji turi būti tinkamai priderinta prie aplinkos. Būtina parinkti tinkamą dydį, formą, spalvas.
Kad iš anksto galėtumėt tiksliai įsivaizduoti, kaip atrodys Jūsų išorės reklama, mūsų dizaineriai parengs Jums vaizdinius projektus. Nufotografuosime pastatus, ant kurių kabinsite reklamą, ir sumodeliuosime, kaip jie galėtų atrodyti. Iš kelių variantų galėsite pasirinksite tinkamiausią, o tuomet jau pulsime prie paties darbo. Garantuojame, kad reklama atrodys dar geriau, nei įsivaizdavote iš projekto.
Reklaminis fotografavimas
Fotografija reklamoje užima turbūt pagrindinę vietą. Kartais užtenka vienos geros nuotraukos ir reklaminė kampanija suveikia taip gerai, kaip net nebuvo galima tikėtis. Mūsų fotostudija ir vienas labiausiai patyrusių Vilniaus fotografijos meistrų visada Jūsų paslaugoms. Taip pat Jums siūlome didžiulį fotomodelių katalogą, kuriame, tikimės, surasite savo produkto „veidą“. Kai klientams ar parneriams reikia parodyti produktus, o Jūsų produkcija netelpa pro duris, mūsų fotografas sutartu metu atvyks į Jūsų įmonę fotografuoti, o paruoštas fotonuotraukas Jūs gausite ir įrašytas į kompaktinį diską, ir atspausdintas
Reklama žiniasklaidoje
Tik ta reklama būna gera, kuri daro gerą poveikį. O paveiki yra tik tokia reklama, kuri atsiranda reikiamu laiku ir reikiamoje vietoje. Todėl mes siūlome paruošti Jūsų norimos reklamos tinklelį žiniasklaidoje – spaudoje, televizijoje ir radijuje. Turėdami informaciją apie klausomiausias ir žiūrimiausias laidas, skaitomiausius laikraščius bei žurnalus, mes sumažinsime Jūsų išlaidas, apie Jus išgirs ir Jus matys tie, kurie turi tai matyti ir girdėti. Taip pat siūlome išsinuomoti reklaminius plotus ir reklaminį laiką žiniasklaidoje – taip sutaupysite ne tik pinigų, bet ir laiko. 

Atgal

Kontaktai

SEO MAMA
Kaunas, Lithuania

© 2009-2023 www.evelinos.info visos teisės saugomos. Visos rinkodaros, marketingo, seo paslaugos

Make a website for freeWebnode